$49.65

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Alm. Brand aktiekurs 2021 [Realtid]

Alm. Brand har status som Danmarks næststørste forsikringskoncern efter opkøb af Codans danske afdeling. På den måde er det kun Tryg, der stadig servicerer flere danske kunder.

Du kan investere i denne kæmpe finansielle koncern, som du måske selv har pensioner eller forsikringer igennem. Det er ihvertfald helt sikkert, at der altid vil være behov for at gardere sig med både diverse forsikringer og pensionsopsparinger.

Mange investorer kigger mod aktier i Alm. Brand, da man får udbetalt et udbytte, der svarer til det beløb, man har investeret for. Alm. Brand er ligefrem et af de danske firmaer, som udbetaler det højeste udbytte pr. aktie i procent. Præcis hvor meget afhænger af det enkelte år.

Gode regnskabsår giver stort udbytte til investorerne. Mindre gode tal på bundlinjen giver lavere udbytte. Og så kan man jo også altid håbe på, at aktiekursen stiger. Derved bliver dine aktier flere penge værd.

data-src=https://mininvestering.dk/wp-content/uploads/2020/04/img-logo-etoro-110x110-1.png

Køb Alm Brand aktier til 0% i kurtage

Køb aktier uden kurtage på eToro

Du risikerer din kapital. Der kan være andre gebyr.

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Køb Alm. Brand aktier: Trin-for-trin guide for 2021

Udbytteaktier er generelt rigtig populære at investere i. Især hvis det drejer sig om veletablerede virksomheder, der leverer stabile resultater år efter år. Her skal man nemlig ikke frygte for faldende kurser, som medfører at din investering bliver mindre værd samlet set.

En meget anvendt fremgangsmåde er at geninvestere et udbytte i nye aktier. På den måde kan din beholdning af aktier i Alm. Brand vokse ganske passivt år efter år.

Albert Einstein betragtede renters rente som Verdens ottende vidunder. Hvis du har tålmodighed til at beholde dine aktier i Alm. Brand i mange år, vil du også kunne få glæde af renters rente.

I løbet af de seneste år er det blevet mere og mere almindeligt at investere sine penge i aktier og andre værdipapirer. Det er der forskellige grunde til. Den lave rente er fx årsag til, at det ikke kan betale sig at have sine penge stående i banken – faktisk skal man ligefrem betale for at banken passer på pengene. Og det kan virkelig ikke betale sig.

Hvis du investerer i sunde og stabile virksomheder, er det historisk set meget bedre end at lade pengene samle støv og blive mindre værd i banken. Når du ligefrem får udbetalt et udbytte fra Alm. Brand er der afregning ved kasse 1 – uden at du behøver foretage dig det mindste. Du kan købe en ny portion aktier for dit udbetalte udbytte år efter år.

Jeg anbefaler eToro som aktieplatform. Her får du adgang til masser af mulige investeringer. Du kan også interagere med andre brugere derinde. Ja, du kan faktisk kopiere deres handler i samme sekund, som de effektuerer dem – helt lovligt!

Andre fordele ved eToro:

 • Lav eller ingen kurtage ved handler
 • Nem og overskuelig platform
 • Data og info om alle virksomheder
 • Mulighed for at følge andre investorer
 • En virtuel portefølje, hvor du kan øve dig på aktiehandel

data-src=https://mininvestering.dk/wp-content/uploads/2020/04/eToro_logo_logotype2.png

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Vi Anbefaler eToro

VORES BEDØMMELSE

Vores bedømmelse er baseret på mange måneders brug af eToro. Vi har afprøvet alle deres funktioner. Vores karakter er givet på baggrund af brugervenlighed og pris.

 • KØB ALM BRAND AKTIER
 • INGEN KURTAGE PÅ AKTIER
 • MINDSTEBELØB
  200 USD

Markedets billigste handelsplatform hvor du sparer tusindvis af kroner hvert år, da du ikke betaler kurtage, når du køber aktier. Køb aktier fra hele verden til 0% i kurtage.

CFD’er er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.

Trin 1 - Opret en konto hos eToro

eToro er en meget populær aktieplatform, da køb og salg af aktier her foregår både hurtigere og lettere, end hvis du skulle handle gennem din bank. Man lærer efter kort tid, hvordan man lægger ordrer ud – og sælger aktier for at hæve en gevinst.

Hvis du endnu ikke har prøvet at investere i aktier, har du en helt ny og spændende verden foran dig. Du kan også tage del i stigende aktiekurser ligesom masser af andre mennesker på eToro.

Et godt tip er at lægge ud med at finde nogle succesfulde investorer at følge på eToro. Kig på hvad de har i porteføljen og overvej, om det også er aktier, du bør eje.

Med copytrading går det så let som ingenting. Man kan simpelthen indstille sine ordrer til at følge andre investorer. Du bestemmer selv hvor store beløb, du investerer for.

Klik her for at gå til eToros hjemmeside.

Opret en konto hos eToro:

 1. Start med at oplyse navn, e-mail og vælg så en adgangskode. Du kan også oprette dig via Facebook eller Google. Dette er faktisk ofte den hurtigste metode.
 2. Læs og bekræft brugervilkår og persondatapolitik fra eToro.
 3. Upload billed-ID og dokumentation for din adresse. eToro skal sikre sig, at alle investorer virkelig er, hvem de udgiver sig for at være. Dette er til for din sikkerheds skyld. Ingen er tjente med falske profiler på platformen.
 4. Når alle oplysninger er givet, og al dokumentation er indsendt, vil der gå op til 2 dage, før eToro har verificeret din identitet. Herefter åbnes din konto for investeringer.
Opret

Trin 2 - Indsæt penge på din konto

Bemærk, at du har mulighed for at vælge ‘Virtuel portefølje’, når du har oprettet dig hos eToro. Dette er det perfekte begynderredskab, hvor du ikke investerer for rigtige penge. Du kan øve dig på at handle med aktier uden at risikere en krone.

Der er altid en lille indkøringsfase, selvom handel med aktier faktisk er ret simpelt. Det kan du forvisse dig om ved at benytte den virtuelle portefølje. Prøv efter hvad det vil sige at købe og sælge aktier, før du handler for rigtige penge.

Når du føler dig klar til at handle i den virkelige verden skal der selvfølgelig penge til. eToro har gjort det både nemt og hurtigt at få penge til og fra sin konto.

Indbetal penge på din konto:

 1. Log ind med brugernavn og adgangskode.
 2. Klik på ‘Indbetal penge’.
 3. Vælg ønsket valuta og beløb til overførsel.
 4. Nu mangler du kun at vælge metode til transaktion. Du kan med fordel bruge en af de moderne online løsninger. Her er dine penge hurtigere fremme, end hvis du gør brug af traditionelle betalingsmetoder som VISA, Mastercard og bankoverførsel. Neteller, Skrill og PayPal gør det både nemt og sikkert på samme tid.

Overfør

De fleste investorer starter ud med mindre beløb. På den måde kan du prøve dig lidt frem efterhånden. Der er ikke store gebyrer forbundet med at anvende eToro til handel med aktier. Derfor kan du trygt overføre mindre beløb ad gangen og købe aktier i små portioner.

Alle nye investorer har brug for en periode, hvor de lærer markedets mekanismer. Efterhånden finder man frem til, hvordan man griber investering i aktier an på den måde, der passer en bedst.

Køb Alm. Brand aktier eller lignende aktier?

Forsikringer og pensioner vil der altid være efterspørgsel på. Derfor kan Alm. Brand være en sikker investering for fremtiden. Især finansielle selskaber, der betaler udbytte til sine investorer er i høj kurs. Du kan blive rigere ganske passivt og samtidig se aktiekursen for Alm. Brand stige (forhåbentlig).

Alm. Brand er endnu ikke en del af eToro. Derfor kan du med fordel anmode om, at selskabet bliver det. Indtil Alm. Brand-aktier bliver mulige at købe på eToro, kan du tage et kig på lignende selskaber.

Der kastes masser af milliarder efter pensioner og forsikringer globalt set. Det kan derfor vise sig overordentlig lukrativt at købe sig ind i et af de firmaer, som skovler store beløb ind år efter år.

Stabil indtjening og sorte tal på bundlinjen betyder stigende aktiekurser. Dog kan man aldrig vide sig helt sikker, da det generelle marked også spiller ind.

Nogle af de mest spændende amerikanske finansielle koncerner:

 • MetLife
 • Markel
 • UnitedHealth

Warren Buffett er en amerikansk investeringsguru. Han har igennem mange år præsteret forrygende resultater, når det kommer til aktiegevinster. Forsikringsselskaber har ofte været en solid del af hans portefølje.

Du kan også købe op i store forsikringsselskaber, som nærmest med garanti vil præstere flotte regnskaber sæson efter sæson.

Alm. Brand har rigtig mange år på bagen. Det er virkelig ikke for ingenting, at tusinder af danskere er forsikret herigennem eller optjener deres pensioner. Virksomheden startede op helt tilbage i 1792 som Landbygningernes almindelige Brandforsikring.

Opkøbet af Codans danske afdeling gjorde Alm. Brand til en væsentligt større virksomhed. Kun Tryg kan betegnes som større målt på kunder og ansatte. Alm. Brand beskæftiger således i dag omkring 2000 ansatte.

Alm

Alm. Brand præsenterer danskerne for en lang række forsikringer til enhver tænkelig brug. Koncernens pensionsopsparinger er også alment eje blandt tusinder af danskere.

Alm. Brand er kommet for at blive. Opkøbet i Codan viste i øvrigt en sult for at ekspandere yderligere. Måske vokser Alm. sig endnu større i fremtiden.

Du skal have lige nøjagtig de forsikringer og den pension, der passer til dig. Det hjælper Alm. Brand dig med – sådan lyder præsentationen på hjemmesiden.

Skal man investere i Alm. Brand aktier?

Forsikringer og pensioner vil der altid være behov for. Så er det store spørgsmål, hvor folk går hen for at tegne dem. Som Danmarks næststørste på markedet er der ikke grund til at have et alt for pessimistisk syn på fremtiden. Dog er aktiekursen et stykke fra tidligere højder (juli 2021).

Du kan samle Alm. Brand-aktier op på et tidspunkt, hvor kursen er lidt nede i forhold til tidligere. Du vil stadig få glæde af udbyttet, som udbetales pr. aktie. Når kursen er lav, har du mulighed for at købe flere aktier end i tider med højere kurs – derved får du glæde af et større udbytte.

Det er nok ikke nogen helt dum idé at kigge efter de store forsikringsselskaber og pensionskasser, når man vil investere sine penge. Branchen vil aldrig løbe tør for kunder. Det drejer sig om at ramme de virksomheder, der tiltrækker sig mest positiv opmærksomhed.

Fordele

 • Alm. Brand udbetaler et højt udbytte
 • Forsikringer og pensioner er stabile indtægtskilder
 • Det er en veldrevet og solid dansk virksomhed

Ulemper

 • Alm. Brands aktiekurs kan svinge både op og ned
 • Udbyttet kan blive knapt så højt i mindre gode år
 • Konkurrence kan betyde sværere tider for selskabet

Alm. Brand aktiekurs prognose

Det er svært at komme med en præcis prognose, når det handler om aktiekurser. Nogle gange kan aktiemarkedet være meget ustabilt og svinge stort op og ned. Andre gange sker der ikke det vilde i lange perioder.

Alm. Brand er en meget gammel dansk virksomhed. Det er derfor sandsynligt, at Alm. Brand vil blive ved med at hjælpe folk med pensioner og forsikringer i mange år endnu. Måske fusionerer man med andre selskaber – måske opkøber man andre og ekspanderer yderligere.

Som udbytteaktie er Alm. Brand meget populær grundet det generelt høje niveau. Renters rente kan også hjælpe dig mod en større formue, hvis du geninvesterer dit udbytte i nye aktier år efter år.

Og så gør det som bekendt heller ikke noget, hvis aktiekursen samtidig stiger støt opad.

For at forstå hvad der påvirker aktiekurser, bør du læse vores artikel om at købe aktier.

Opsummering

Alm. Brand er en af de helt gamle og veletablerede danske finansielle koncerner. Du kan blive medejer af virksomheden gennem køb af aktier. Det høje udbytte har tiltrukket masser af investorer – måske er du den næste i rækken?

Det har vi lært:

 • Alm. Brand hjælper danskere med pensioner og forsikringer af mange slags
 • Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1792
 • Du får et højt udbytte pr. aktie
 • Forsikringsselskaber anses som værende stabile investeringer at have i sin portefølje
 • Alm. Brand har for nylig opkøbt den danske afdeling af Codan

data-src=https://mininvestering.dk/wp-content/uploads/2020/04/eToro_logo_logotype2.png

Du risikerer at miste din kapital. Der kan være andre gebyr.

Vi Anbefaler eToro

VORES BEDØMMELSE

Vores bedømmelse er baseret på mange måneders brug af eToro. Vi har afprøvet alle deres funktioner. Vores karakter er givet på baggrund af brugervenlighed og pris.

 • KØB ALM BRAND AKTIER
 • INGEN KURTAGE PÅ AKTIER
 • MINDSTEBELØB
  200 USD

Markedets billigste handelsplatform hvor du sparer tusindvis af kroner hvert år, da du ikke betaler kurtage, når du køber aktier. Køb aktier fra hele verden til 0% i kurtage.

CFD’er er komplekse instrumenter og medfører en høj risiko for at miste penge hurtigt på grund af gearing. 67% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at løbe den store risiko for at miste dine penge.

Ofte Stillede Spørsmål

Hvad er Alm. Brand aktier?

Aktier i Alm. Brand repræsenterer en lille del af virksomheden. De kan både stige og falde i værdi.

Hvad laver Alm. Brand?

Du kan tegne forsikringer og oprette pensionsopsparinger hos Alm. Brand.

Er Alm. Brand aktier en god investering?

Det er altid svært at spå 100% sikkert om aktiekurser. Hvis du er langsigtet kan der være gode gevinster at hente på aktieinvesteringer.

Hvornår udbetaler Alm Brand udbytte?

Alm. Brand betaler udbytte til sine aktionærer på årlig basis. Den præcise dato ligger ikke fast.

Hvad er Alm. Brand aktiekurs?

En aktiekurs repræsenterer både hvordan det står til i virksomheder, det generelle marked - og hvor populær aktien er hos investorerne.

Hvordan køber jeg Alm. Brand aktier?

Vil kursen på Alm. Brand aktier stige i fremtiden?

Kursen for Alm. Brand-aktier vil stige i fremtiden, hvis virksomheden præsenterer gode regnskaber. Herudover er der også andre ting, der spiller ind: Aktiemarkedet generelt, popularitet blandt investorer og nyheder fra koncernen.

Join us

Find us at the office

Dankovich- Vrtiska street no. 104, 59430 Avarua, Cook Islands

Give us a ring

Michaelangelo Rygiel
+44 277 385 112
Mon - Fri, 10:00-22:00

Write us